Wij geloven in God de Vader, in Jezus Christus zijn Zoon en onze Heer, en in de Heilige Geest. Vanuit dat geloof willen wij dienstbaar zijn aan onze omgeving en aan elkaar.
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Wij geloven...
GKGenemuiden.nl probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Welkom!

ZWO Nieuws mei

Op 12 mei houden we een kledingactie voor de Stichting Hope For Kids.

U kunt de kleding inleveren in De Schakel van 10.00 tot 11.30 uur. Het gaat om kinderkleding. Met Pinksteren wordt er in de dienst gecollecteerd voor de zending, deze collecte is voor projecten van Kerk in Actie.

Deze maand krijgt u bij het kerkvenster de brief van de 30 euro actie. We hopen dat u weer mee doet zodat we als de gemeente projecten kunnen ondersteunen.

In juni houden we alweer voor de 3e keer de gebakactie. Het op zaterdag 17 juni, weekend vaderdag. Deze actie gaan we houden voor de             Rudolphstichting. De Rudolphstichting schept ruimte voor uit huis geplaatste kinderen en jongeren. Door het ontwikkelen van vernieuwende projecten in de jeugdzorg. Elk kind verdient het om veilig, kansrijk en zo gewoon mogelijk op te groeien. Elke jongere verdient een veilig thuis én een plek in de gemeenschap. De Rudolphstichting zet zich hiervoor in d.m.v. Jeugddorp De Glind en bevordert landelijk het In-huis-plaatsen van kinderen en jongeren in gezinshuizen.

 

Share
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorie
Laatste berichten