Wij geloven in God de Vader, in Jezus Christus zijn Zoon en onze Heer, en in de Heilige Geest. Vanuit dat geloof willen wij dienstbaar zijn aan onze omgeving en aan elkaar.
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Wij geloven...
GKGenemuiden.nl probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Welkom!

Uit de pastorie

‘Wat gaat de tijd snel’ is een gevleugelde uitspraak, een cliché bijna. En toch is het maar al te waar, iedere keer weer. Ons eerste ‘lustrum’ van wonen in Genemuiden zit er op. Dat was en is ‘warm’, zoals het ook in de gemeente van Smyrna was, waar ik afgelopen zondag over mocht spreken.

Tegelijk ook de tegenstellingen, tijd die snel gaat, tegenover tijd die er niet meer zal zijn in Gods werkelijkheid. We mogen hier vrijuit het Woord van God bestuderen en uitleven. Maar zelf vraag ik me wel af hoe lang dat nog zal kunnen. Waarom? Nee, ik ben niet pessimistisch, zeker niet, maar als ik het evangelie lees dan staat het volgen van Jezus toch vaak haaks op wat de samenleving van mensen graag wil. Dus vroeg of laat doen we of water bij de wijn, of er komt enige verdrukking omdat we Jezus willen volgen. Maar dat lijden brengt ons een ‘alles te boven gaand eeuwig gewicht aan heerlijkheid’ 2 kor.4:17.

 

Gods zegen en wijsheid toegebeden,

Imko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorie
Laatste berichten