Wij geloven in God de Vader, in Jezus Christus zijn Zoon en onze Heer, en in de Heilige Geest. Vanuit dat geloof willen wij dienstbaar zijn aan onze omgeving en aan elkaar.
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Wij geloven...
GKGenemuiden.nl probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Welkom!

Nacht van Gebed 1-2 juni 2018

Vervolgde christenen vragen altijd om gebed. Om daaraan gehoor te geven organiseert Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed. Met opzet ’s nachts, omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben.

Duizenden christenen in Nederland en Vlaanderen doen mee. Aan de hand van filmpjes, verhalen en concrete gebedspunten bidden we voor de vervolgde geloofsgenoten uit diverse landen. Waarom zou u niet mee doen?

De Nacht van Gebed bestaat in totaal uit acht gebedsrondes. Elke ronde begint met een filmpje waarin de situatie van een specifiek land aan de orde komt. In het bijbehorende gebedsboekje staat per land nog wat extra informatie en concrete gebedspunten. Gebedspunten worden dus aangedragen en maakt daardoor het bidden eenvoudiger.

Waarom niet meedoen; Ja, er wordt verwacht dat er gebeden wordt, kom toch.

Waarom wel meedoen; Luister en ervaar hoeveel meerwaarde het samen in stilte of hardop bidden oplevert. Ervaar de kracht van het samen zijn, de Heilige Geest die voor woorden zorg draagt en de broeders en zusters om je heen die bidden voor de broeders en zusters in de vervolging.

De interkerkelijke werkgroep Nacht van gebed Genemuiden hoopt dit jaar deze nacht te organiseren. Daarom brengen we deze datum en locatie alvast onder U aandacht, te weten; Hervormd Centrum, Stuivenbergstraat 51; 20:30 – 01:30 uur

Meer informatie volgt later ook via andere mediakanalen, zoals facebook (https://facebook.com/NachtVanGebedGenemuiden) en (digitale) kranten.

 

Jacolien Blokzijl,

Aart Mateboer

Johan Voorhorst

Wim Siebert

Einbert Bekendam.

 

Share
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorie
Laatste berichten