Wij geloven in God de Vader, in Jezus Christus zijn Zoon en onze Heer, en in de Heilige Geest. Vanuit dat geloof willen wij dienstbaar zijn aan onze omgeving en aan elkaar.
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Wij geloven...
GKGenemuiden.nl probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Welkom!

Kring voor mensen die kanker hebben gehad

Kanker gaat als een uitslaand vuur soms rond, zo lijkt het. Velen hebben er ook zelf mee te maken gehad, of strijden er op dit moment tegen.

Na behandeling, chemo’s, operaties etc kunnen velen toch weer wat verder gaan met leven. Zeker voor de buitenwereld is het dan vaak weer ‘voorbij’. Ondertussen ervaren de mensen zelf hier nog veel gevolgen van. Daarom is het idee gekomen om een kring te houden voor mensen die 2 jaar of langer geleden geworsteld hebben met deze ziekte. Ja, bewust zo, omdat het een heel verschillend proces is, van tijdens, vlak na en later. Op dit moment willen graag in de vorm van een kring aandacht geven aan deze mensen, die in de praktijk wellicht weer ‘vergeten’ zijn, maar daarom er nog niet helemaal ‘klaar’ mee zijn. Om elkaar te ondersteunen en te horen hebben we hiervoor al een datum vastgesteld.

Donderdagavond 25 januari willen we elkaar ontmoeten. Hiervoor graag WEL vroegtijdig even opgeven, zodat we weten met hoeveel we rekening kunnen houden en welke locatie daarvoor geschikt is.

 

Opgeven kan via predikant@gkgenemuiden.nl/ 3855822 of via Sjaak v Ommen 3856182

 

Share
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorie
Laatste berichten