Wij geloven in God de Vader, in Jezus Christus zijn Zoon en onze Heer, en in de Heilige Geest. Vanuit dat geloof willen wij dienstbaar zijn aan onze omgeving en aan elkaar.
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Wij geloven...
GKGenemuiden.nl probeert je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
Je kunt hier alle informatie over onze gemeente terugvinden.
Welkom!

Diaconie collectie 28 januari

 

De diaconie heeft besloten om de diaconiecollecte van zondag 28 januari te bestemmen aan de doneeractie ten behoeve van Gerben van Dalfsen.

Vanuit onze gemeente waren meerdere verzoeken gekomen of de diaconie iets voor Gerben kan betekenen. Verzoeken die bij de diaconie een gewillig oor vonden.

Bijna anderhalf jaar geleden openbaarden zich bij Gerben verontrustende symptomen. Hij kreeg uitval van ledematen, maag en darm klachten, ook licht en geluid waren voor hem niet meer draaglijk. Diverse onderzoeken volgden en de onzekerheid nam toe, tot de diagnose kwam, de ziekte van Lyme. Na de diagnose volgden de behandelingen, resultaat bleef echter uit.

Omdat de behandelingen in Nederland voor hem geen verbeteringen brachten is Gerbens hoop nu gevestigd op stamceltherapie. Voor deze behandeling moet hij de grens over en naar Duitsland. Daar is men gespecialiseerd in deze therapie die Lyme patiënten weer hoop en perspectief biedt.

De behandeling wordt door Nederlandse zorgverzekeringen echter niet vergoed en gaat rond de €35.000,- kosten. Vrienden van Gerben zijn een doneeractie gestart om deze therapie voor hem mogelijk te maken.

De diaconie beveelt de collecte dan ook van harte aan.

 

Share
Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Categorie
Laatste berichten